OVER ONS

AGS Europe NV is een multinationale groep van bedrijven en professionals met tientallen jaren ervaring in de logistieke sector. Biedt - met het hoofdkantoor in de haven van Antwerpen sinds 2001 - een volledige waaier transport- en logistieke oplossingen voor stukgoederen, container- en projectvrachten aan haar internationale klanten.

De kantoren van AGS zijn gevestigd in Antwerpen, Rotterdam, Hamburg, Londen, Barcelona, Istanbul en St. Petersburg. We bieden een gepersonaliseerde dienstverlening met een individuele benadering en hebben mensen in ons team die Nederlands, Duits, Engels, Frans, Kroatisch, Turks, Chinees, Oekraïens of Russisch spreken. Volgens ons is logistiek de kunst om uw bedrijf te begrijpen en doorgangen kunnen vinden in de politieke en economische uitdagingen om oplossingen te vinden voor onze klanten.

Topervaring, globale opportuniteiten, gunstige prijzen

Onze kantoren

Uw aanvraag voor transport
Vul uw e-mail in en een beschrijving van het werk; we zullen contact opnemen met u om het gewenste transport te bespreken en een offerte te maken.
AGS Europe
Logistieke oplossingen
Met zijn centrale ligging in Antwerpen, België, is AGS Europe gespecialiseerd in container- en stukgoedstromen via de havens van Antwerpen, Rotterdam en Hamburg.

Met ons netwerk van 710 locaties zijn we in staat om goederen naar alle uithoeken van de wereld te leveren, waarbij we controle houden over elk onderdeel van het vrachtproces.
© 2023 AGS Shipping Europe N.V.